Kontaktformulär

Skicka e-post till info@outinenspotatis.se

Sök

Kokt potatis med pocherad torskrygg, äggrulle samt skirat smör

En riktig husmansklassiker

Portioner:4
Tillagningstid:20 min
Ingredienser:

12 st fast potatis, 800g torskrygg med skinn, 6 st ägg, 200g smör, gräslök, dill, pepparot.

Tillagning

Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten med dillstjälkar. Stycka torskryggen i 200g portionsbitar. Koka ägg i 7 min, kyl av och skala. Hacka äggen och blanda med strimlad gräslök, salta och peppra. Fixera rullar av äggen i plastfilm och låt svalna i kyl. Skär skivor av äggrullen. Pochera torsken i lättsaltat vatten på svag värme ca 10min. Smält smör i en kastrull. Riv pepparrot och servera till.

Recept»Kokt potatis med pocherad torskrygg, äggrulle samt skirat smör

Recept